Het Groot Gieters Popkoor viert haar 5 jarig bestaan.

Op zondag 5 november 2017 hebben wij ons jubileum mogen vieren met een spetterend optreden in de Meenthe, Steenwijk. Het koor werd muzikaal bij gestaan door Brassband Crescendo, die en passant zelf ook nog even een tribute to Elvis Presley ten gehore brachten. Gastzanger Bert Vaartjes verzorgde de stem van the King. Onze eigen Marja Prinsen wist het toegestroomde publiek flink in de feeststemming te krijgen met haar vertolking van "I've got the music in me".

Om ons als koor in de juiste swung te krijgen werden wij ondersteund (en gedrilled, ha) door choreografe Jet Pit. Verder werd de mannensectie nog aangevuld met gastzangers Corné Schaart en Wout van Dalfsen.

Het valt immers niet mee als man om boven al dat vrouwengeweld uit te komen. Dus heren broeders, heb je plezier in zingen? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitieavond en ervaar hoe gezellig het bij ons is!!

Als u op onderstaande foto klikt komt u bij ons web-album, met foto's en filmpjes van ons spetterende optreden en de repetities voorafgaand.