Meer informatie over het Groot Gieters Popkoor

Welkom op de website van het Groot Gieters Popkoor.

Hoewel Giethoorn veel te bieden heeft, ook op het gebied van muziek, werd er pas eind 2012 een popkoor opgericht: het Groot Gieters Popkoor. ”Groot” verwijst daarbij naar de wijdere omgeving van het dorp.

We zingen (4- tot 6-stemmig) met veel plezier op repetities, maar zeker ook op optredens, die soms plaatsvinden op bijzondere locaties. Een rondvaartboot en een drijvend podium spreken in Giethoorn vanzelf, maar ook een muziekkoepel in een park, een kerk, een theater of een winkelstraat in de kersttijd vormen een inspirerende omgeving. We streven naar minimaal 4 optredens per jaar.

De leeftijden in ons koor variëren van ongeveer 25 tot 60 jaar. Op dit moment hebben we plm. 35 leden, nieuwe leden zijn welkom.

Optredens

Jubileumconcert, Steenwijk Jubileumconcert, Steenwijk Jubileumconcert, Steenwijk FoodTruck festival, Steenwijk FoodTruck festival, Steenwijk FoodTruck festival, Steenwijk optreden met de Bazijn, Steenwijk optreden met de Bazijn, Steenwijk optreden tijdens songs of the city, Meppel optreden tijdens songs of the city, Meppel optreden tijdens kopje cultuur, Steenwijk optreden tijdens kopje cultuur, Steenwijk optreden tijdens korenslag, Hoogeveen rondvaart door de grachten van Giethoorn rondvaart door de grachten van Giethoorn optreden tijdens de slag om het wiede, Giethoorn optreden tijdens de slag om het wiede, Giethoorn optreden bij het vonder, Giethoorn optreden in de Zuidwester, Steenwijk optreden in de Zuidwester, Steenwijk

Wij repeteren elke woensdagavond (m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen) van 20:00uur tot ca. 22:00uur in het Protestans Centrum te Giethoorn-noord.

protestants centrum, Giethoorn
Soms wordt ook uitgeweken naar de naastgelegen Protestantse kerk.
protestantse kerk, Giethoorn