Meezingen?

Vind je zingen leuk en lijkt een koor je wel wat? Kom eens langs op een repetitie. Je kunt dan rustig luisteren, maar ook meezingen. Ook proef je de sfeer onze repetities.

Lid worden?

We repeteren wekelijks, met uitzondering van vakanties en feestdagen, op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Protestants Centrum in Giethoorn, Beulakerweg 78a.

Je mag 3 keer vrijblijvend meedoen met een repetitie. Neem vooraf s.v.p. even contact op met Groot Gieters Popkoor. Mail naar: Groot Gieters Popkoor

Op dit moment is er geen plaats voor nieuwe sopranen. Ben je sopraan en wil je komen zingen op een moment dat er wel een plek beschikbaar is, laat ons dat dan weten. Bij de alten en vooral bij de bassen en tenoren zijn nieuwe leden welkom.